Tel: 08 -667 67 67

Vad tycker våra klienter?                             

 

jurist stockholm, juridisk rådgivning, särkullbarn

Scabolc Daroczy, partner & Peter Gölles, försäljningschef. Buisness Development, TC & C Nordic

 

Vi har hittat en mycket pålitlig partner

 

"Vi letade efter ett företag som hade erfarenhet i finanssektorn och även hade internationell omfattning.

 

Vårt företag säljer mjukvarulösningar för inspelning av telefonsamtal på finans- och säkerhetsområdet. Vi ville kunna förse våra kunder med en broschyr med riktlinjer och rättsliga aspekter som gäller vårt system enligt EU:s reglering och nationell lagstiftning. Langnas Juridik kan även ge våra kunder juridisk rådgivning.

 

Vi har hittad en mycket pålitlig partner i Langnas Juridik. Vi finner dem mycket lätta att arbeta med. Vårt samarbete förstärker vårt varumärke som ett fullserviceföretag"

jurister stockholm, juridisk rådgivning

Göran Lindman, marknadschef, Modin Tryckoffset

 

De var mycket skickliga

 

"Vi blev rekommenderade att anlita Langnas Juridik efter referenser från andra företagare då vi behövde hjälp i förhandlingar med banker och finansbolag om räntor. Dessutom satt vi med ofördelaktiga borgensåtaganden och leverantörsavtal.

 

Langnas skötte förhandlingarna med banker, finansbolag och leverantörer. De var mycket skickliga och sänkte räntekostnaderna avsevärt samt förhandlade bort borgensåtaganden. Nya leverantörsavtal gav oss betydligt lägre leasingkostnader. Att få juridisk rådgivning från Langnas Juridik har blivit mycket lönsamt."

 

särkullsbarn, rådgivning juridik, jurist

Solveig Sandberg

 

Jag har stort förtroende för Langnas

 

"Efter min mors bortgång uppstod många frågor i samband med bouppteckningen och arvsskiftet. Jag och min familj behövde också råd vid försäljningen av vårt fritishus samt planering av vår ekonomi.

 

Langnas hjälpte mig med samtliga frågor som uppkom vid min mors bortgång. Vid försäljningen av huset bistod Langnas oss med den ekonomiska biten. Vi fick även hjälp med att förhandla fram nya förmånliga lån för att sänka vår boendekostnad.

 

Jag har stort förtroende för Langnas som på ett mycket bra sätt hjälpte mig och min familj med såväl juridisk rådgivning som ekonomiska spörsmål."

 

jurist, juridisk hkälp i stockholm

Marie Lindström, VD, CC Services

 

Samarbetet med Langnas snabbade på en uppgörelse

 

"Jag blev rekommenderad att anlita Langnas Juridik från en bekant.

 

Vi kontaktade Langnas Juridik för att vi fick problem när vi anlitade ett rekryteringsföretag som krävde hela rekryteringskostnaden trots att den anställde slutade efter kort tid.

 

Langnas hjälpte oss att klargöra vilka åtaganden och skyldigheter varje part hade.

 

Samarbetet snabbade på en uppgörelse mellan oss och rekryteringsföretaget. Vi förlikades om en mindre summa i rekryteringsarvode och båda parterna blev nöjda."

 

 

 

 

 

 

 

 

            Tel +46 (0)8-667 67 67 - info@langnasjuridik.se

 

            Copyright & Disclaimer   Sitemap    Cookies